fredag, april 11, 2008

Tufft pass!

Då var jag tillbaka i Ronneby igen, landade strax efter 19-tiden, och har packat upp lite och gått långprommis med Slobban..
Två dagar utan gym i Stockholm, men vilket grymt pass det varit för huvudet!! Suttit på föreläsningar hela dagarna- och allt har varit lika intressant! Nu känns det som gröt i huvudet på mig, skönt att det är helg så att jag får lite tid på mig att sortera all ny information.. Jag önskar att det fanns nån form av scanner som man kunde koppla in huvudet till, så printade den ut allt innehåll- renskrivet och filtrerat! Hihi..gud vad skönt det skulle vara..

En rolig- och peppande- parantes som jag måste berätta om, är incidenten vid kaffeautomaten som jag var med om idag; Jag står och ska ta kaffe och en tjej som står brevid tittar lite och frågar sen: "Är det du som är fitness-desi?" "Jag har varit inne och kollat din blogg"... Jag blev så glad att jag nog blev lite sådär tafatt som jag kan bli, men hon var jättegullig och frågade efter mitt syfte med träningen och så.. Jättekul!! (Hoppas du läser detta ;) så att du förstår att din kommentar peppade mig!!)

Imorgonbitti blir det morgonpromenad, därefter gym! Dagen kommer att ägnas åt styrkelyft i form av bärande av flyttlådor, och på kvällen blir det ju som sagt 30-års fest!!

Önskar er alla en underbar helg!!/Desi

2 kommentarer:

Lasse sa...

Hallåja! Hoppas du hade det bra i tokholm...ska bli gött och träffas hela(nästan)gänget ikväll! Ses...kram så länge.

Anonym sa...

Hej, Jag vid kaffeautomaten heter Emelie och fortsätter läsa!
Kör på och lycka till!