söndag, april 20, 2008

Julia vecka 1

En vecka går fort när man har kul, eller hur Julia :)
Dagarna som gått har varit de svåraste- eftersom det är i början av dieten som är den största utmaningen, och frestelserna som störst. Men Julia har klarat det bra!
I fredags var vi iväg och gjorde en kroppsmätning som i stort gav värdena:

BMI: 31.1
Fett: 38,2% eller 27.5kg
Vätska: 32,5kg
Övrigt: 11.9kg

Dessa värde i sig självt har egentligen ingen betydelse, mer än bekräftelse på fördelning i massa. Anledningen till mätningen är främst för att kunna se och utvärdera skillnaden på Julias sammansättning när vi gör en likadan mätning om 10 veckor. Tiden är redan bokad...

Mätning nr 2:
  • Byst:102cm
  • Midja:84cm
  • Höfter:106cm
  • Rumpa:108cm
På dessa mått kan vi se att Julia minskat i snitt 2cm! Vikten ligger idag på 72,2kg vilket innebär en förlust av 3,2kg!!! Riktigt bra jobbat tjejen! En rekommendation av viktreducering brukar jag ge på runt 1kg i veckan, men allt är beroende på vilken vikt man utgår ifrån och förutsättningarna för reduceringen. I Julias fall är 3kg inte skadligt- tvärtom!

Bilder:














You go girl!/Desi

3 kommentarer:

Julia sa...

Min kära vän! Det har gått rätt så fort ändå. Skulle aldrig klara det utan din hjälp.
Tack och "bara " 3 veckor kvar! Sen ska vi träna riktigt. Längtar efter det!
Kramar

FitnessDesi sa...

Jag med!! Längtar efter att få plåga dig bland vikter och stänger! Mohohohaha...

Anonym sa...

Julia har gjort ett otroligt starkt jobb! Nu är det bara att köra vidare med sådan kanonstart!
En stor viktnegång kan man räkna med första veckan och kanske andra och ger en bra morot att fortsätta. Kommer hon sedan till någon vecka hon inte går ner mycket kommer hon ändå att hålla snittet/vecka högt pga denna viktmiskning. Pykiskt viktigt;)
Tack, jag kommer uppdatera med bilder och filmer alteftersom jag orkar=) Hur går det för dig? Siktar på DC fortfarande??