måndag, april 28, 2008

Semester!!

Efter att ha fragat Linda tre ganger blev jag overtygad om att det faktsikt AR mandag idag.. Tank att det bara kravs en och en halv dag i solen for att "glomma" vardagen.. Dock ar det ju sa, att mandagen ar dagen da jag lovat er alla en uppfojlning pa Julias resultat. Och Julias resultat ligger- precis som de ska- i min inkorg, bara att oppna upp och vidarebefodra till bloggen! Eller inte.. Sota Julia, jag kan inte komma at din fil eftersom den ligger som ett bifogat dokument.. dvs, jag kan inte delge resultatet.. Det kanns sadar kul, med tanke pa hur hart du kampat! Jag lovar att aterkomma med denna veckas resultat sa fort jag kan!!

I ovrigt; Huset vi bor i ar toppen! Vi har 40m ner till "kvarterspoolen" dar alla samlas efter en dag pa stranden. Stranden bestar av mork, mork sand som just nu inte garna ligger kvar pa marken- otroligt exotisk kansla nar man ser ut som ett lerpaket hela dagen ;) Sandstormen fran Sahara- oknen ar sann.. darav allt som yr runt. Men det ska upphora imorgon har vi fatt besked om- och vi vill garna tro pa det!
Idag var det andra dagen i solen, som for ovrigt bjuder pa 30 grader redan 09.00 pa morgonen, ljuvligt! Lagom varmt for en timmes morgonprommis innan frukosten (men efter en resorb for att aterstalla vatskebalansen), efter det orkar vi knappt rora oss i solstolarna. Men jag klagar inte, jag har semester..

Ciao Bella/Desi

5 kommentarer:

Anonym sa...

Näe, inte f-n är jag avundsjuk! Absolut inte nu när det tydligen ska bli regn på Valborg också... ;-)
//Rickard

Anonym sa...

Det låter som att ni har det jätteskönt på semestern, det är du värd!! Sola och bada lite för mig med...jag längtar redan efter att få åka iväg på semester igen...
Var rädd om dig!
Puss & kram lillasyster

Anonym sa...

Det låter som om ni har det kanon! Jag är avundsjuk men kommer på mig själv att inte gnälla då jag inser att jag precis varit i Thailand..
Vill även rapportera att Lenny blivit far till en 3460g och 54cm liten Ludvig.
Ha det nu helt underbart och var rädda om er! Hälsa Linda så gott. Puss och kram.

Anonym sa...

Jag är glad att jag inte följde med till solen...Här är alldeles lagom varmt för mig :) ps det fungerar bra med Narva. puss och kram

FitnessDesi sa...

Tack!! All er avundsjuka varmer gott den med ;) Ni vet att jag garna haft er har allihopa..aven om det hade blivit lite trangt..

Tusen pussar tillbaka- speciellt till Lobo!