torsdag, april 24, 2008

First impression lasts..

Ikväll har jag träffat en underbar människa!!
Vissa människor kan finnas i ditt liv hur länge som helst utan att göra någon nämndvärd betydelse fram eller tillbaka- andra passerar för ett ögonblick och sätter avtryck som aldrig kan raderas..
Ikväll har jag blivit inspirerad och fascinerad..och det var längesedan jag kände mig så påverkad av en enskild personlighet..

Sov gott/Desi

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att du satsar på DC. Är ju i mina hemmatrakter så jag brukar gå och kolla om jag inte tävlar=) För att bygga ben är det variation som gäller. Tunga basövningar och ibland köra högreps(30+reppare) och ibland supertungt lågrep(runt 5reps) Sedan kan man köra utfall, besparkar, lårkurl osv tills man blir gråtfärdig;)
Ryggen gäller chins, marklyft och roddövningar framförallt. Chinsen lär du ju behöva så jag hade tränat tekniken direkt och inte satsat så mycket på att det ska "ta bra". Explosivt upp och släppa ut ner utan gung. Träna rätt så du inte blir chockad vid tävling sedan, dom kan vara ganska hårda. Gör då hellre färre på träning men rätt. Jag är själv inte naturligt bra på chins utan fått träna hårt för att klara det. Första gången jag tävlade kom jag sist i chinsen...Andra gången 10:a av 36.
Kosttillskott är svårare. Det är ju en kostnadsfråga och beror på var i träningen man är. Sedan tror jag många tillskott är överskattade men likväl köper man dom i hopp att dom ska fungera. Jag har 3 bas tillskott jag alltid rekomenderar. Protein är NR1 och sedan Kreatin och glutamin. Vissa hävdar glutamin är onödigt men det ligger dock kvar på min lista. Något som fungerat skitbra för mig är Betagen och Musclearmour från EAS som är kombinationer av olika tillskott i ett men det är snordyrt, men känner man att man har pengarna och tycker det är värt att offra dom så är det nog en bra investering. Har slagit många personliga rekord när jag kört dessa, dock under minst 2 månader.