måndag, april 14, 2008

Julia

Julia är min senaste kund. Vi känner varandra sedan innan, och det är nog därför som hon tillåter mig att använda alla hennes uppgifter och dela med mig här på bloggen.

Bakgrund:
Julia har tidigare varit en smal, tränad person, men har av olika anledningar lagt på sig vikt som hon nu vill ha hjälp med att bli av med.
Julia är 152,5cm lång och väger 75,4kg. Idealvikten skulle vara runt 55kg, där största delen av vikten ska vara muskler. Idag har vi vägt och mätt alla mått på kroppen, på fredag ska vi göra en s.k kroppsmätning där vi får reda på kroppens sammansättning av vatten, fett och muskelmassa. (Se exempel under rubriken mätning)

Upplägget:
De första fyra veckorna -med start idag- kommer Julia att gå på diet enligt God Balans metoden. Detta innebär att hon kommer att få i sig alla näringsämnen och vitaminer som hon behöver, men det totala kalori-intaget kommer att ligga under 500kcal per dag! Denna diet är inget man provar själv hemma!!
Dessa veckor tränar hon lågintensivt varannan dag och går promenader med ökad längd och intensitet efterhand.
När de fyra veckorna närmar sig sitt slut utvärderar vi resultatet för att sedan kunna börja med riktig matdiet, där vi också kommer att starta upp styrketräningen.

Målet:
  • En vikt på ca 55kg, så att "skinny jeansen" passar ;)
  • 1 chins med kroppsvikt
  • 1 dips med kroppsvikt
  • Tillräckligt mycket fett borta från magen för att kunna ana magrutor/ snygg mage
  • Synligare muskelfiber
Delmål 1:
Tillräckligt bra resultat för att kunna unna sig riktigt god mat på midsommarafton. (V.25)

Bilder:















Mått i cm:
  • Byst: 104.5
  • Midja: 86
  • Rumpa: 109
  • Höfter: 103.5

Julia kommer att vägas, mätas och fotograferas en gång i veckan fram tills dieten är avslutad. Jag kommer att redovisa resultaten här varje vecka på måndagar.
Hoppas att ni tycker att detta är lika spännande och kul som vi!!

Nu kör vi så det ryker!!/Desi

7 kommentarer:

Ebba sa...

Ska bli spännande att följa! =)

Anonym sa...

Åh, vad spännande. Lycka till! Jag vet ju hur positiva och "peppiga" både du och Julia är så det kommer gå kanon! Och God Balans fungerar ju suveränt! Glöm inte isbitarna i Latte eller tropiska smaken. Då blir det så gott att man längtar efter nästa måltid!

Anonym sa...

Jag skulle också behöva lite "Desi boot camp." Fast jag är duktig nu och äter bra och är på gymmet varje dag, mån-fre. Känns redan som att det givit resultat. Byxorna börjar bli lite väl stora. Dags att shoppa!

FitnessDesi sa...

Miriam: Vad roligt att du kommit igång!! Jag har ju lovat ett programförslag åt dig här på bloggen..och det kommer.. Håll ut sålänge ;)
Kram

Anonym sa...

Roligt och spännande! Kommer definitivt att kika in här med jämna mellanrum.. :)

Anonym sa...

Julia - detta fixar du! Impad av att du kör detta helt öppet. Bra press på dig, och ett bra sätt att få andra att komma igång! Lycka till!

bikern sa...

Blir spännande följa. Och allt går om viljan finns och det verkar den ju göra.
Så kör hårt.