lördag, februari 16, 2008

Ringside...

Plötsligt har klockan sprungit iväg, och jag inser att jag kommer att vara trött på morgonpromenaden imorgonbitt... Men det är det nog värt, har haft riktigt roligt ikväll- och jag var bara 4 poäng ifrån att vinna i Munchkin!! Nära skjuter ingen hare- jag vet..

Har hunnit med ett styrkepass på gymet direkt efter lunch, och därtill en 30 minuters promenad. Härligt! Imorgon blir det morgonpromenad, mätning och förhoppningsvis ett cardiopass innan fest på kvällen. Tänkte ha en mini- ätardag (för att vara berättigad att äta min alla hjärtansbakelse) och sen ha stora ätardagen på måndag. Jag återkommer med förklaring till detta upplägg om jag inte hinner ångra mig..

Den stora händelsen i helgen är dock Sydsvenska Cupen i boxning som sannerligen kommer att bli spännande! Vårt team representeras av inte mindre än 5 matchboxare!! Jag ska inte gå någon match själv tyvärr (eller som tur är för motståndarna ;) men jag vet att jag kommer att vara lika taggad ändå så fort det drar igång. Hoppas att det blir bra uppslutning i publiken!

Nu ska jag äta min proteinglass- som dessvärre inte håller den standard jag önskade, men jag ska prova att ändra lite i receptet- så återkommer jag när den är bra nog att dela med sig av.

Sov gott/ Desi

Inga kommentarer: