fredag, februari 29, 2008

Men förstå då?!

Hur ska jag lättast förklara det här? Det har gått 30 min sen mitt senaste inlägg, och sedan dess har jag hunnit göra tusen grejor för att sysselsätta mina tankar och dra uppmärksamheten från mitt gift..men min hjärna kan inte sluta mala det.. Jag är en tickande bomb. Jag bör nog inte lämnas ensam.

Åt precis något som INTE var med på listan över intag idag- skäms för att säga vad det var, men nu är jag hög. Som en skrapa. Märkligt vad jag kan trolla med min kropp.
Känner mig värdelös och odisciplinerad.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig . Du bör inte vara ensam. Och inte i möblerade rum,,,inte nu,.
Ha det bäst

// Daniel

Julia sa...

Tänker på dig! och hoppas allt är bra?
Såg dig idag på jobbet och blir lika imponerad varje gång!
Hm jag som skulle anlita dig för upplägg med mera så mycket inspirerar och motiverar du men går ju inte nu riktigt.
Kramar i massor och jag tror på dig

Anonym sa...

Men hallåå..? DU(av alla människor som finns och tro mig det finns japanar i massor! Japaner i ROM!? fattar inte att det kan finnas mkt japaner i japan för alla var i Italien..) Desi odiciplinerad, jomen visst..? det passar inte! du har ju himla hållt din diet jäääätte länge.. själv har jag levt på vitt bröd, bananer, pasta (inte nå fullkorn där nere heller)20,7g godis, o nu när jag preeecis har kommit hem o lixom kunnat äta liiite nytigare igen..vad köpte mamma för mat till mig..snabb mat de transfetterna behövde jag inte, no way, Känn dig nyttig!

Ciao!