onsdag, februari 13, 2008

Mental träning.

Idag var det en morgonpromenad på 60 minuter igen, skoskav som attan!! Plockepinn på jobbet, men på eftermiddagen lyckades jag faktiskt skapa tid för ett styrkepass i gymmet. Rygg, biceps och lite mage. Kändes skitbra! Ökade till och med min vikt i den ena övningen med 5 kg sedan förra passet, inte så illa pinkat med tanke på dieten..
Avslutade med rodd som cardio, ganska tråkigt, så jag orkade bara 20 min. sen gav jag upp. Hoppade över boxningen idag med vilje, har redan kört fyra ganska tunga pass denna veckan, och har väl 3-4 st kvar...

Jag är så jäkla peppad och taggad att jag nog inte själv inser hur mycket det här påverkar mig.. Natten mellan lördag och söndag hade jag en underbar- om än konstig- dröm, om fitnesstävlingen. Jag stod på scen och det var tokvarmt av alla strålkastare, jag var insmörjd i brunfärg, hade riktigt hårda muskler (magrutor!!) och snygg bikini. Nedanför stod min coach motsvarande och skrek och peppade.. Så jäkla sjuk dröm, men jag kände mig som en vinnare när jag vaknade!! Sjysst att jag tränar kroppen på dagen, och sedan tar mitt huvud över när jag sover och kör MENTAL TRÄNING.. :)

Nu plockar jag fram den mentala bilden varje gång jag känner mig lite nere eller fundersam..
Och det funkar.

Sussa sött//Desi

Inga kommentarer: