onsdag, februari 27, 2008

Helt slut- men nöjd!

Lyckades komma iväg och få mig ett styrkepass som heter duga! Så jäkla skönt!! Körde multitest med besväringen, och stannade kvar i gymet med dem efteråt. Bröst, axlar och triceps- inledde med superset vanliga dips och dips mot bänk.. Riktigt roligt och inspirerande- orkade mycket mer än vad jag vågade hoppas på med tanke på det låga kolhydratsintaget jag legat på sedan i måndags. Körde snabba och effektiva övningar med lätta vikter och måååånga repetitioner.

Ätardagen i söndags var nog det bästa beslutet jag tagit på länge.. Även om det kändes liiite onödigt i måndags, så kan jag säga att jag är HELNÖJD med vilken påverkan det gjort på min form. På två dagar- i samband med veckans diet- har jag tightat till ordentligt, och det känns skitbra!! Tänkte vara ego igen och kasta in en bild, men jag besparar er det- vill ju inte att ni ska tröttna.. ;)
Så nu känns det som att uppehållet i mina morgonpromenader nog inte skadat lika mycket som jag var rädd för. Nästa vecka är jag ledig, och min plan är att köra morgoncardio varje morgon i form av motionscykel ca 60 min. Det borde sätta fart på förbränningen!! Finns det energi och tid över så blir det även en tripp till hollan i skåne! Har blivit hetsad att komma och visa upp formen innan dieten är slut.. haha.. För sen ska det laddas och ätas. Lagom tills alla andra är redo för bikinisäsongen kommer jag att vara som störst.. :(

Dagarna denna veckan har pendlat upp och ner mer än tidigare. Det finns många faktorer som påverkar mitt humör- jobb, min omgivning mm- men jag tror att jag är extra mottaglig nu pga slutfasen på dieten. Så det är NU jag verkligen behöver er!! Lämna meddelande och kommentarer- spelar nästan ingen roll VAD ni skriver, tror att ni skulle kunna tagga mig t.o.m genom att skriva nåt ruttet ;) behöver höra era röster varje dag.. Ni ger mig mer än ni tror!!

Stor puss och kram!/ Desi

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fasen vad jag längtar till sommaren då min träningssatsning är tänkt att börja. Inte på din nivå men suget finns där... Du inspirerar med din energi :).

FitnessDesi sa...

Tack!! Precis så..!! Kram!

Anonym sa...

Synd att du inte kan följa med på ett kick-box-aerobicpass på gymet här på söndag. Har värsta träningsvärken efter gårdagen! Underbart skönt! Imorgon kl 9 är det styrka/konditionspass som gäller. Är inte i toppform, men jobbar på det.

kramar

Julia sa...

Åh vännen, var så roligt och vilken överraskning att få träffa dig där i luckan!!!
Är så jäkla stolt över dig och liksom stoltserar med att jag känner dig!
Ska vara där uppe nu kanske vi ses?!
Stora KRAMAR och fan vilken fighter du är

Anonym sa...

Här är en till som blivit inspirerad...