onsdag, mars 05, 2008

Oas..

Tillbaka igen i staden.. landade in strax före 15.00 och hann faktiskt med ett cardiopass på 35min innan det var dags att svida om och ställa sig i baren på mässen.. Andra passet idag, var uppe och cyklade 70min imorse med. Har tillbringat många av mina vakna timmar i Skåne på Colosseum och tränat och peppat!! Känns så jäkla bra. Hollan är min oas..det trodde jag inte att jag nånsin skulle säga när jag flyttade därifrån :)
Jimmy och Sara som äger gymet är FANTASTISKT trevliga, hjälpsamma, och framförallt- de tror på mig! De peppar och ger mig en större kick än de nog anar.. TACK!! Jimmy driver även Athletic Nutrition, och han går in och sponsrar med kosttillskott! Vet inte hur jag ska kunna tacka tillräckligt..antar att jag måste gå och vinna den jäkla tävlingen nu ;)

Måndagskvällen gav mig MYCKET.. Jag slappnade av igen och började andas.. Lite närhet och umgänge utan onödigt snack..det var precis vad jag behövde. Skönt.

Har precis kommit hem efter en dag i fart non stop, så det blir inte mycket mer text än såhär.. Filmade lite på gymet, tog bilder, bla bla bla... ni får veta mer imorgon.

Sov gott/ Desi

Inga kommentarer: