fredag, juli 04, 2008

Paket..

Idag har jag haft en strålande dag på många olika sätt! Jag vaknade hyfsat pigg- sällan jag gör det på riktigt- och käkade en ypperligt god proteingröt (ska inte äta den mer nu innan dieten, så har jag det att se fram emot:) Efter det blev det en lite längre morgonpromenad med samma sällskap som igår.. Det blåste lite men vinden var varm så det var bara skönt..
Tog oss ner på gymmet strax innan 09.30, inte en själ där förutom städerskan/receptionisten, så det var fritt fram att härja bland maskiner och vikter! Idag var det triceps och axlar på programmet, och jag körde inte mindre än fyra övningar för armarna, och tre för axlarna. Effektivt och smidigt, och vi var klara på mindre än en timme!!

På vägen hem stannade vi till på hörnet där vi hämtar ut post- och jag hade fått ett paket! Från BODY, bästa träningskompisen!

Jag förutsätter att bilden på utsidan är en garanti för det resultat jag ska uppnå genom att föra anteckningar i boken..? Med boken följde även en sorts dragremmar, aldrig provat förut så det ska bli spännande att se hur det känns!

Dubbel biceps!/Desi

Inga kommentarer: