torsdag, augusti 11, 2011

Let´s get this party started!

Coach med "assistance" har anlänt! Med glada, trötta heja-rop entrade de mitt hem med pizzan i högsta hugg! Got to love them ;)
Skönt att de är här.. nu kan vi börja!

Idag har jag handlat det sista, packat det sista och gjort ofantligt många matlådor till helgen, och faktiskt till efter helgen. Känner jag mig själv rätt så kommer ja inte att ha något intresse av att stå och laga mat till jobbet när jag kommer hem på söndag..

Så nu efter att de fått ner maten blir det formcheck, och om ljuset är tillräckligt bra så blir det ett lager färg innan sängen och godnatt. Annars blir det att stiga upp liite tidigare och lägga imorgon bitti innan vi kör istället. Ska försöka få med mig min dator imorgon, om inte så blir det endast uppdatering på facebook via mobilen.

Hörs då!! :)

5 kommentarer:

Bumbi sa...

Ett stooort lycka till från oss! Vi håller alla våra åtta tummar, stora som små, för att din vackra kropp ska hålla för påfrestningarna. Du kommer att glänsa, som alltid! Kör stenhårt gumman. Massor med kramar och pussar.

Dex sa...

Lycka till!! Kommer faktiskt vara på plats och heja dessutom :)

FitnessDesi sa...

Älskade Bumbi!! tack och supertack. Du vet att jag tänker på dig nu.. PUSSAR!!

FitnessDesi sa...

Dex: Dags att ge sig tillkänna ;) Kom gärna fram och säg hej om det finns ett bra tillfälle, typ imorgonkväll på grillbuffén om du stannar så länge?? :)

Dex sa...

Sorry läste inte din kommentar förrän väl hemma vid datorn igen, men inga problem jag kommer med största säkerhet komma på fler tävlingar. Ni var super grymma!!! Grattis till fjärdeplatsen :)