fredag, augusti 05, 2011

Bara en vecka kvar!!

Så obegripligt.. ge mig mer tid!! Och låt den sista veckan gå snabbt!!
Kan inte bestämma mig om jag vill dra ut på tiden och "njuta" lite till, eller om jag bara vill rusa upp på scenen redan nu. Känslorna svajar som bara den..
Dagarna ser ganska lika ut i den bemärkelsen att jag stressat ner från alla måsten förutom träningen då. Men allt annat ligger åt sidan, och efter genomförda pass så umgås jag med mina godingar eller bara slappar i en solstol.
Försöker att inte tänka för mycket. Och jag försöker rensa min skalle och min telefon från alla små energitjuvar som tar mig för givet..

Trots att jag varit riktigt duktig med min planering de närmsta veckorna och legat lååångt på förhand med sådant som jag egentligen inte behöver ordna förrän efter SM så dyker det nu upp en massa småpill och "left-overs".. Gaahh!! Sanslöst retfullt!! Jag pallar inte med dubbelbekräftelser på felbokade hotellrum, eller att behöva ringa runt och kolla så att ditten och datten funkat som planerat.. Lös skiten!! Hur svårt kan det vara??

Har denna veckan råkat hitta mig själv i ett nytt sammanhang som jag kom på mig själv med att verkligen tycka om.. och jag har hunnit ha myskvällar innan jag däckat. Kvalité!!
Ikväll skulle jag egentligen tagit mig in till stan för lite kvällsmusik och mys, men jag väljer att lägga min mys i parken längs promenadstråket istället och sen bara hem till sängen. Har fått besök här hastigt och lustigt utan förvarning, så vi får väl roa varandra ;)

Imorgon har vi en ny fotografering med FITNESSFOTO.SE får se om jag hinner lägga upp lite bilder därifrån.

Sammantaget denna veckan:
  • Jag är ständigt hungrig
  • Jag är ständigt iförd träningskläder
  • Jag älskar kyckling, potatis, torsk och tonfisk fortfarande
  • Jag läääängtar efter en kesella med fun light
  • och banan
  • och havregröt
  • och en grov macka med leverpastej
Tack o hej!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du fixar denna veckan lätt!!!

Lovar att inte störa, men på lördag lovar jag att du hör mig ;)

Kör på!!!!

Bamse kram