söndag, april 25, 2010

That´s me

Svullo.
Jag känner mig som ett svullo. Inte om jag tittar i spegeln eller känner efter hur kläderna sitter. Mer som i mig liksom. Ansiktet. Jag har dragit på mig lite mer än ett kilo vätska på en vecka, och det känns som att allt sitter i kinderna och ögonlocken.. Därav den allmänt svulliga känslan. Jävla låtsasförkylning.
Imorgon ska den bort!
Har precis lagat en superduper- rotfruktssoppa med alldeles för mycket vitlök i för att skrämma iväg de sista baciluskerna!

Var inne i stan hos Mari och gjorde årets första kroppsmätning.. Öjöjöj... mycket bra, och lite dåligt! Men med tanke på känslan i kroppen just nu så kommer det att bli lite ändringar framöver, i både träning och kostintag. Jag vill bli grymmast, och då måste jag ju öva på att vara det ;)

Sweet sunday/ Desi

2 kommentarer:

"Terra Firma" sa...

Apropå Svullo ibland har man sådant sug på saker att man bara måste till vilket pris som helst Hehe,, igår var det kebabsuget som sög mig och Johan in till "staun" För dom få gånger som man äter detta så ska det fasen va den godaste hehe ;O) blev en dyr kebab 2 mil fram o tillbaka men åhh såå Good!! ;O)
Det
Men jag var duktig faktiskt det var kebabsallad inga strips hihi ;O)

Men ikväll blir det Gymet och jag får nog gå/springa lite extra på Löparbandet haha ;O)

Hoppas du mår bättre snart Gumman

Ha det gott,,

kram kram,,

FitnessDesi sa...

Haha.. Ja, visst spelar vi oss själva spratt ibland, men man måste bjuda sig själv på det!!! Idag är jag inte lika svullo, men min plan står fast!