onsdag, april 07, 2010

Min kropp alltså...

När jag stressar kommer huvudvärken direkt. Inte när jag stressar som i att flyga och flänga- för det är jag ganska duktig på- utan när jag stressar inombords. Med tanke på mitt förra inlägg så inser nog några av läsarna här att det pågår en del i mitt huvud just nu. Ett av de stora ämnena är min hund. Jag är livrädd att han ska dö. På riktigt.
Så när han i helgen blev riktigt dålig så trodde jag att det var kört.. Fy fan. Idag var jag förberedd på det värsta inför veterinärbesöket, men han var pigg som vanligt imorse och likaså i eftermiddags när vi åkte dit. Vi tog lite prover och hittade eventuella fel, så nu ska han medicineras för förstorad prostata som förhoppningsvis var det enda som fattades honom. Besöket tog längre tid än beräknat, vilket i slutändan gjorde att jag missade kvällens pass. Och nu är jag tacksam att jag inte hann dit, för huvudvärken som växer fram från skuldror och nacke just nu hade jag inte velat spä på med en timme på gymmet... Så fort jag kom hem och slappnade av slog den mig som ett baseballträ i nacken!

Jag hann dock med ett pass imorse då jag körde biceps och triceps- och det kändes bra! Ännu bättre var träningsvärken från gårdagens benpass med Bandoolan. Just nu kör vi efter konceptet att det ska vara och se coolt ut när man tränar ;) och det funkar tydligen det med!!

Nu ska jag ta mitt onda huvud och lägga mig. Godnatt!

1 kommentar:

"Terra Firma" sa...

Stumpan jag vet hur jobbigt det är när ens hund blir sjuk man känner sig så hjälplös men nu får vi hoppas att han blir piggare snart =O)

Jag fick oxå väldens huvudvärk igår så det blev sängen tidigt "Suck" hatar huvudvärk!!

Hoppas du mår bättre idag och Lobo me =O)

Puss o kram,,