torsdag, maj 15, 2008

Uttråkad..

Det sämsta med att vara sjuk är att det är så förbannat tråkigt.. Jag sover, stirrar i taket, sover, zappar på tv, sover..ja, ni fattar. Jag är uppfostrad sedan barnsben med att "är man sjuk så är man". Det innebär att när man är dålig nog för att inte kunna vara i skolan, på jobbet motsv, så är man dålig nog för allt annat som är roligare också. Låter kanske sorgligt i era öron, men detta är bara ett av de exempel i min uppfostran som gett mig den karaktär och lojalitet som jag idag besitter. Som liten låg man i sängen när man var sjuk- och vad annars vill man egentligen göra när man VERKLIGEN är sjuk? Jag har ju inte orkat något dessa dagarna, inte ens skriva på bloggen!
Lyckligtvis har jag underbara vänner som kommit hit med egen nyckel både innan och efter jobb och tagit min älskling på promenader!! Jag älskar er!

Mitt hem ser ut som ett bombnedslag, tekoppar och glasstallrikar överallt.. Jag längtar efter att bli piggare så att jag kan röja undan..usch, pedanten i mig skriker varje gång jag öppnar ögonen!


Idag har jag fått reda på via telefonsamtal från jobb att det senaste förslaget från storchefen (läs ÖB) är att F17 helt och hållet ska läggas ner..och jag som egentligen inte orkar bry mig just nu, känner ändå den där klumpen i magen..
Detta var inte min plan, detta är inte OK.
Inte nu, inte såhär..

Dock kan jag lämna en positiv rapport om att jag idag lyckats äta en hel burk kesella! Det måste väl ändå tyda på att jag börjar bli frisk?? :)

Feberfri/Desi

Inga kommentarer: