söndag, maj 11, 2008

Julia 4

Sista planerade veckan för Julia har varit jobbigare än de första.. Viktigt att tänka på när man ger sig in i en sådan här diet är att alla människor är olika med olika förutsättningar! En kollegas vän har gått ner 27kg med God Balans, men för det är det inte sagt att detta är en metod som är lekande lätt..Det krävs att kroppen och huvudet vill åt samma håll!
Julia blev dålig i veckan, vilket visade sig i framförallt yrsel och att hon kände sig matt. Efter lite övervägande fram och tillbaka där vi anpassade programmet efter de nya förutsättningarna så kom vi fram till att hon under helgen skulle bryta dieten helt och boosta kroppen och huvudet med vanlig mat.

Som ni nog kan förstå så ger detta en liten depp för Julia, och därför har vi inte gjort någon mätning mer än vikten.. Vägningen i fredags- innan boosten startade- var 68kg! Det innebär ytterligare ett kilo på fem dagar!! Riktigt bra jobbat!

Imorgon ska vi ta en ny sittning och gå igenom förutsättningarna för de kommande veckorna. Signalerna som Julias kropp skickat är ju att det går mer och mer långsamt att tappa vikt, vilket brukar vara ett tecken på att det inte finns så mycket "överflödigt" fett kvar att ta av. Det ska bli kul att gå in i nästa fas och jobba lite mer aktivt med mat och träning!

Kämpa på!/Desi

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul, ser att vi är nästan lite i samma bransch :-)