måndag, maj 05, 2008

Måndagsrapport.

Jag vaknade alldeles för sent idag.. skäms nästan för att berätta om det, men jag klev inte ur sängen förrän vid tolv. Antar att jag behövde ta igen lite sömn :) Vaknade med en känsla av att det inte var ok i mitt bäcken, och när jag försökte vända mig i sängen så kom smärtan som ett brev på posten. Bara att ligga kvar och stretcha och andas..
Upp kom jag iallafall, gick en runda i solskenet med Lobo- vad jag har saknat honom! Sen mat och därefter ner på gymmet och styrketränade. Benen var det ju som sagt på schemat idag, och trots utgångsläget med bäckenskiten, så gick det riktigt bra! Jag var stark, och den känslan brukar jag inte lyckas frambringa så ofta när det gäller underkroppen..!

Städning, packa upp resväskan och sjunga alldeles för högt till musiken på radion var mina tidsfördriv tills normala arbetande människor slutat jobbet och ville umgås med mig :)
Kvällsfika på Bar&Matsal och sen hem till mig för att titta på American Idol med glassmys i soffan..

Sov gott/Desi

1 kommentar:

Frida sa...

Haha jag gjorde helt klart tvärt om, tränat som idioter har vi gjort och ingen vila här inte, klev upp vid 3 på morronen igår och gick och duschade kl 01.00 idag hemma (!), sov ett tag cyklade till skolan, men det var översvämmning så jag fick cykla långt, eller..längre ;) sen 2 nationella prov jag död, vaför kan jag inte få din semester!? :)Nu ska jag gå och dö innan jag ska och träna tjoohoo NOT!! :)