fredag, maj 16, 2008

Ut med det gamla..in med det nya!

Jag har rensat idag!

Var hos läkaren imorse och fick bekräftat min halsfluss och penicillin för att bota den, skönt.. Känner en viss stress för att jag vill hinna bli frisk under helgen och jobba liite av det som egentligen skulle varit mina timmar.. Ogillar verkligen att vara borta från jobbet såhär.

Fick dock en liten kick av att hålla penicillinet i min hand och känna att nu, snart kommer jag att må bra igen! Redan igårkväll kände jag en glimt av glädje och motivation i allt detta sjukdomsblähä- tack vare ditt telefonsamtal- men framförallt en känsla av att jag längtar och vill uppnå... och den känslan förstärktes idag, då jag började röja min för tillfället mindre fräscha lägenhet. Efter några timmar hade jag städat ur ALLT som kan förknippas med de senaste dagarnas hemmavistelse, och jag renbäddade, detaljgnuggade och tyckte att det kändes förbannat bra.. Det gick inte snabbt, men det blev bra..
Molandet gick igång som alltid när jag är i städtagen, och när jag var klar med städet så var det som att magen sa : "Allt du behöver göra nu är att möblera om..en sista markering på att nu är det förbi".
Så jag vände runt på möblerna, blev kanske inte bättre utseendesmässigt, men nu har jag nog rensat min själ. För jag tror att det var det den här städningen egentligen handlade om...

Allt det gamla är borta, det finns där någonstans, men förvarat på en plats där det inte längre syns..
Och där låter jag det vara/Desi

2 kommentarer:

Frida sa...

thaha du skulle kunna vara den som pratar på nyår,

Ring, klocka ring i bistra nyårsnatten blablabla, det gamla året lägger sig att dö...
blablabla

Ring in det nya och ut det gamla
i årets första, skälvande minut.
blablabla :)

Mm sitter och äter baileys glass det du! :D

Hoppas du blir friisk nu!!
Kraaam

FitnessDesi sa...

haha!! Hade jag inte tyckt så mycket om dig så hade jag gett dig spö lilla loppan ;)
Kram på dig me!!