onsdag, maj 07, 2008

God cirkel!

Jag är inne i ett stim nu som jag önskar aldrig ska upphöra! Skulle egentligen vilat från träning idag, men eftersom det inte blir något pass imorgon så bytte jag dagarna helt enkelt. Körde rygg och baksida axlar..Och det gick BRRRAAAA! Känns så jäkla grymt att gå från övning till övning i gymmet och sätta personbästa i alla momenten! Ååhh! Jag vill dela den känslan med er ALLA!! Jag kände mig stark och på gång, körde ändå en övning mer än vad jag planerat..
Avslutade passet med att för första gången prova rodd.. max antal meter på en minut. Jag vet att tjejerna på SM gjorde runt 220(?), jag gjorde strax under 200.. med fel roddmaskin, dålig teknik och redan slutkörd i rygg- så med alla de ursäkterna har jag stort hopp om att öka ordentligt i meterantal!

Nu ska jag packa väska gånger två.. Imorgon ska jag ta färjan till Polen tur och retur, och på fredag bär det av hemåt till Skåne! Längtar..

Kvällen spenderas ännu en gång med grillmys i solnedgången, lite Munchkin och vitt bag-in-box...har jag sagt att sommaren är här? ;)
Hoppas att jag hinner uppdatera innan helgen.. annars hörs vi åter söndagkväll!

Med hopp om en fortsatt underbar vecka!/Desi

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du är. Ska minsann också få skryta lite. Min kära son tog kort på mig häromdagen och på bilden kunde man minsann se att en liten bicepmuskel tittat fram! Och igår när jag gick i shorts upptäckte jag även en muskel på lårets insida. Visste inte att den ens existerade på mig! Skoja att man är peppad nu.

FitnessDesi sa...

Åh! Eller hur! Vad roligt att du börjar känna och märka resultat- det är en otrolig känsla som man aldrig kan få nog av!! Jobba på bara och fortsätt med din träning, det lönar sig VARJE GÅNG!