fredag, maj 30, 2008

Ledig

Min sommar tjuvstartade för några veckor sedan och den känslan håller verkligen i sig.. Har varit ledig hela veckan, jobbar måndag-tisdag som kommer, men inte på jobbet utan i Kivik på kursgård..såå skönt. Ledig restan av nästa vecka, jobbar EN DAG veckan efter det..sen är det midsommar!! Förstår ni denna känsla! Har 26 grader på balkongen och jag njuuter av mitt liv..

Idag har jag varit och tittat på bil igen..nu är det nära.. Lät mig kurtiseras av den underbara Subarun förra veckan., men nu har jag kommit till sans igen ;) och tittat på den bil som jag var ute efter från början: Honda Civic. Har precis suttit och ringt runt på försäkringar och pladdrat med X antal försäljare. Tur att man inte är lättköpt :)

Snart ska det lunchas bakpotatis på stan, sen ska jag ta mig till gymmet och plåga ben och rrrrumpa! Ser fram emot det med stor glädje trots att det kommer att vara svårt att gå imorgon..precis som det ska vara!!

Ikväll sliter jag hund i baren på vårfest, men det ska bli kul att stå på andra sidan idag..dock har jag lovat att passera muckarskivan efter stängning.. Det blir en lugn kväll för mig- jag kör.

Trevlig fredag på er allihopa/Desi

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Ja min semester har med börjat nu men vet ju ej när den slutar. Förhoppningsvis får jag något jobb i juni och juli så mN Har pengar i juli. Sen förhoppningsvis skolan i agusti.
Björn

Anonym sa...

Är själv också lite hög på livet just nu. Matt kom hem från Colorado i söndags (efter 7 veckor!) och min träning ger resultat. Var och shoppade i lördags och fick köpa kläder i en storlek mindre än förut!!! YES! Och Matt såg också att jag blivit smalare. Gött!

Honda Civic är en trevlig bil. Det hade jag innan vi blev tvungna att köpa större - svårt att få in två barn och barnvagn i en Civic, men jag älskade verkligen den bilen. Lagom liten/stor och kul att köra.

Anonym sa...

Semester vet jag inte riktigt om jag har, men det är skönt att vara hemma hela dagarna =)
Vi tänkte kanske ta en tur österut i sommar om vi får tummarna loss, annars är du hemskt gärna välkommen hem till oss. Vi har extrasängar och vattenskålar =)

FitnessDesi sa...

Björn- hoppas din plan lyckas!!

Miriam- Smaka segerns sötma;) Visst är det underbart när träningen ger det resultat man är ute efter!! Bra jobbat!

Anna- tackar för inbjudan! Om det nu blir ett bilköp så ligger väl inte en roadtrip alltför långt bort :)
Och hinner ni hit före så har jag plats åt er!