tisdag, maj 22, 2012

Givin it all

Ännu en strålande dag, inte minst med hjälp av solen som sett till att det var runt 27-29 grader utomhus idag! Såå jäkla härligt!
Vi startade dagen med en powerwalk på nästan en mil genom att gå till jobbet. Det var alldeles lagom ljummet väder och vinden fläktade skönt så att vi kunde hålla ett rasande tempo och jag ar svettig som tusan när jag kom fram :) Väl på jobb blev det mest en massa snack och minglande (OBS jag var ledig idag!!) och ett försök att ta igen lite missat administrativt arbete.. När det väl var dags att trippa hemåt samma håll vi kommit från var det inte lika härligt och svalkande längre. Vi höll tempo ungefär halva turen sen blev det vätskepaus i skuggan ett flertal tillfällen innan vi var framme. Skönt ändå, mina fötter höll på att döda mig. Bokstavligt.. Hur kan man göra samma misstag VARJE gång man går ut på promenad?? Haha..

Lång väg

Viktigt med paus <3
















En halvtimme på balkongen med lite skön sommarmusik i bakgrunden blev uppladdning för att sedan klämma Gakkic och dra iväg till boxningsklubben där jag hängde förr.. Vilken känsla att komma in och mötas av i stort sett samma ansikten som då!! Passet är så jäkla befriande roligt och tröttande och jag bara älskar att få dänga till andra människor ;) eller mitsar.
 Slå hårt på något åtminstone! 

De är tillbaka! Blöta lindor på tork :)

Lagom svettiga efter passet!
 Vi körde på i 90 minuter och jag lääängtar till nästa pass och sommaren schema då intervallträningen drar igång. DEN är asjobbig!
Imorgon får jag efterlängtat besök.. Vi ska träna, träna, fika och träna.. :)

Inga kommentarer: