söndag, januari 16, 2011

Back to business

Core- passet kändes bra, och jag är taggad för att få köra igång med träningen igen! Dock väntar ett återbesök hos kiropraktorn imorgon där jag hoppas på att få raka svar inför framtiden så att jag inte hoppar i galen tunna direkt..

Imorgon är det även dags för att börja jobba igen.. jag är jättenervös och taggad samtidigt. Jag är livrädd att jag ska hamna i situationer där jag inte kan säga nej eller till och med inte tänker mig för och gör rörelser eller belastar på ett sätt som är dåligt för min rehab. Men jag ska verkligen försöka vara tuff och bara tänka på mig själv!! Det finns ingen som tackar mig för att jag överanstränger mig och backar skadan..

Idag har jag startat upp min första tävlingsklient!! Eller ja, förberedelserna och kontakten har såklart funnits ett tag, men idag satte jag igång med tävlingsupplägget. Jag har inte träffat tjejen utan bara sett bilder och fått mätresultat mm men av bilderna och måtten att döma ser det riktigt bra ut och det ska bli fantastiskt kul att följa hennes resa mot scenen! Och det är inte lång tid kvar kan jag avslöja ;)

Trevlig söndagskväll! Nu ska jag titta på Solsidan :)

Inga kommentarer: