onsdag, juli 28, 2010

Och så jobbet då...

Då var man tillbaka... På jobbet. Första dagen idag, och som alltid blandade känslor.. Klart att semestern fortfarande får mig att längta ut, till stranden, till gymmet, till det fria livet utanför grindarna..men som alltid får kollegorna mig på gott humör! Och Lobo har varit sprallig som en valp hela dagen- och det gör det värt varje sekund här. Han älskar verkligen att få vara mitt i stimmet :)

Jag hann med en hyfsat forcerad träning idag, bestående av ett ultra- speedat bröstpass på gymmet i uniform, för att sedan få byta om i en halvtimme och köra backintervaller. Inte vad jag hade hoppats på, men å andra sidan är det guld värt jämfört med helt utebliven träning.. Så jag är nöjd. Att sedan Oscar var vänlig nog att verkligen r a s t a mig i intervallerna tills jag fick både håll och spykänsla innan det släppte på sista backen..det gör det hela till en häftigare upplevelse ;) Tack för det!

Hoppas på en ännu bättre dag imorgon, det håller vi tummarna för!!

2 kommentarer:

Mia sa...

Ååååh, förstår hur du känner! Semester är härligt! Hur ser tävlingarna ut för dig, vad ska du delta i detta året? Måste ju komma & heja! :D

FitnessDesi sa...

Hej gumman!! Jag peppar mot SM den 4 sept, och efter det får vi se.. Ev blir det en decembercup med, har ju svårt att låta bli ;)