tisdag, juli 06, 2010

Att vakna...

...kan man göra på olika sätt.
Till exempel så fick jag mig en riktig uppväckare idag då jag insåg att jag faktiskt inte missat ett skit!! Och det, mina vänner, var ett fantastiskt skönt uppvaknande :) Jag är min egen lyckans smed- och järnet är fortfarande varmt!!

Idag har jag haft en oootroligt effektiv dag- det gillas big time! Mitt lilla projekt att rensa en hylla slutade med städning av vinden med sortering av alla lådor, ommöblering så att det går att komma både in och ut där uppe nu ;)
Har även tagit ett beslut om att ta isär hela mitt matbord och stuva undan det, eftersom jag sällan (läs aldrig) käkar vid det bordet, utan sitter alltid i köket eller i soffan. Istället finns det nu gott om plats för både dips- ställning och motionscykel och extra svängrum för Lobban.

Träningen idag bestod av rygg och baksida axlar, ett mycket bra pass! Vi vände på hela passet vilket innebär att jag avslutade med chins, och det var tungt- men "skönt" då jag var ordentligt uppvärmd och peppig!

Nu har jag precis avslutat ett entimmes- samtal med sötaste systern (alldeles för sällan det sker ;) och ska strax kasta mig i duschen.

Imorgon ska det löpas ja jävlar i backen- och jag är tok-laddad!!! Bring it on!

Bild från fitnessresan i Tallin

2 kommentarer:

Malin sa...

OH MY GOD lätt den starkaste kvinnan jag sett! Vilka muskler du har! Och fin hårfärg :) när ses vi? börjar du jobba i augusti igen? puss och kram

FitnessDesi sa...

Heeeej!! Ja, du kan ju börja med att ta dig ner hit från Boden!! ;) Annars är jag på jobb igen onsdag v.30. Lovely... NOT!!