söndag, januari 20, 2008

Sweeeeeet sunday

Dagen började med en bilfärd på 4 timmar enkel resa för att avsluta en påbörjad arbetsuppgift som spökat sedan igårkväll.. suck.. Man blir av någon märklig anledning tröttare av att åka bil än att köra bil. Hade med mig besväringarna och de höjer klart stämningen, resan går lite fortare.
Var åter på basen vid 16.00 lagom för att få i mig lagad mat. Hela dagen idag och igår har bestått i ett evigt småätande för att hålla mig mätt. Jag har tuggat allt från morötter till torkad melon, men magen har redan vant sig vid fasta måltider, så den har inte varit glad på mig...

Ikväll käkade jag nötfärs och dinkel till middag, supergott! Blandade ihopa en egen guacomole med kesella light, avocado och lite sambal oelek.. Det låg gott på tungan :)

I skrivandets stund har jag bara 42 timmar kvar, sen får jag sova i min egen säng igen.. längtar!

Imorse hann jag även fundera på nästa söndag 27/1, då jag ska delta på en bröllopsmässa och visa upp mina produkter och såklart passa på att göra reklam för de tjänster som mitt företag LEVA kan erbjuda. Ska bli kul, och jag hoppas att det ger nåt! Tänkte ta med lite av varje och lämna ett bra erbjudande till alla besökare som är intresserade på plats.
Den som är intresserad kan bege sig till kulturhuset i Ronneby, 27/1 kl.11.00- 17.00. Där finns jag då!

See ya!? //Desi

Inga kommentarer: