fredag, oktober 17, 2008

Mätning

Idag blev den efterlängtade mätningen och vägningen genomförd, och nu förstår jag varför det inte varit meningen att göra den tidigare...den var nämligen helknasig! Jag har enligt vågen ökat 0.2kg sedan förra gången (nästan tre veckor sedan), proportionerna mellan fett, muskler och vätska är desamma...? Dessutom är det en ökning över rygg och bröst enligt måttbandet! Så enligt logiken så innebär detta att jag lagt på mig, men jag ligger ju på ett väldigt lågt kalori- intag som borde göra att jag tappar... Förbryllande!
Som tur är så är jag idag på ett högst bra humör, vilket innebär att jag är klarsynt nog att inte grotta ner mig nu.. Jag ser mitt resultat i spegeln och jag känner hur kläderna sitter på min kropp- det får vara mitt mätinstrument just nu..annars blir jag ju galen! Dock kommer jag att göra en förändring i min kost med anledning av dagens resultat, då jag i fortsättningen kapar ytterligare på kolhydraterna..
Ska bli intressant att se resultatet nästa vecka!

Trevlig fredag på er!/Desi

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjejer har ju olika perioder där dom håller mer vätska. Är du kanske inte inne i en sådan? Och är du redan lågt på kalorier kan man plocka bort kolisar och höja proteinet och äta de flesta kolisarna när man verkligen behöver dom tex frukost och efter träning, då sänker man inte totala kcal intaget. Annar är ju extra cardio nyckeln. Jag personligen kör de sista veckorna nästan 3timmar om dagen för att inte stå stilla. Vissa får kämpa hårdare än andra;)