måndag, oktober 13, 2008

Mååååååååååååndag!!

Välkommen till ännu en hård, lycklig, förväntansfull vecka! Ta-- daaa!!

Ibland önskar jag att det var måndag hela veckan, även om jag just igår när jag slappat hela dagen och gick en låångsam kvällspromenad önskade att det kunde vara söndag några dagar till.. Jag antar att när man trivs i ögonblicket och lärt sig njuta av stunden så är inte längre behov lika stort av att längta till nåt annat längre.. Utan då inser man att man vill ha mer av det som är istället!

Denna måndag har varit en toppendag av så många anledningar!! Det började med att jag vaknade..haha..inte att ta för givet ;). Jag var TRÖTT!! Riktigt håret-åt-alla-håll-och-grus-i-ögonen-trött.. Protte i bilen på väg till jobb, dunka- dunka musik på stereon och försökte peppa mig själv att det var härligt att vara uppe och på väg..hehe..
Morgonmöte med cheferna, smärtfritt, en förevisning för gymnasie- elever och sedan styrka på gymmet: Rygg, baksida axlar. Gick väl ganska bra, gör ju fortfarande inte så många chins som jag vill, så jag har kommit fram till att antingen är jag kass (!) eller så har jag en för hög målsättning.. Just nu lever jag hellre med tanken att jag är kass, än sänker ribban. That´s life..


Möte med arbetsgruppen på eftermiddagen (knappt ens sett besväringen idag), och enligt planen skulle vi sitta till 15.00, men sammanhållande hade inte tid att stanna kvar vilket ledde till att hela gruppen löstes upp som atomer..jag såg en lucka och tog den: Spinning 60 minuter som avslutning på dagen. Gaaah! Love it! Så när jag lämnade jobb 16.30 nyduschad och nöjd med livet så insåg jag att min dag var klar. Himmel vad snabbt tiden gick- så mycket jag fick gjort- och vad lycklig jag är!! (Kan varit endorfinerna som kickade in.. ;)
Total förbränning 08.00-16.00 1430kcal.

Nu sitter jag och väntar på Mysen, och sen blir det ett besök ute i Silpinge!

Ladda nu för en bra vecka!!/Desi

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser bra ut!

Biccarna börjar ju arta sig ;-)



//Z