måndag, december 01, 2008

Tävlingsdagen!

Obligatorisk inmätning/ invägning redan på fredagen


Inget är som väntans tider...

Först ut på lördagsmorgonen var fitnessbrudarna.. gäsp.. Tävlingen startade 08.00 vilket innebar väckning några timmar tidigare för målning, posering och matintag..riskakor!!! Trots att vi var uppe i god tid så räckte det ändå inte för att hinna sätta alla förberedelser perfekt, mest lidande blev pumpningen som även är viktig menatalt för att man ska känna sig snygg när man väl äntrar scenen.. Lärdom till nästa gång :)

Första momentet var posering. Alla tjejer får visa sig ur samma vinklar så att domarna kan bedöma. Svårast tycker jag är att veta vad de är ute efter..symmetri, hårdhet, snygg poseringsteknik?? Tjejerna var supersnygga iallafall!

Efter scenen var det dags att kasta på sig träningskläderna för att kunna genomföra styrkemomenten; Chins...


och dips.. Och det var många besvärjelser som rabblades av domaren på min högra sida (kallas regler för normala människor tror jag), men när de västes i mitt öra i en hejdlös ramsa så ska jag
vara ärlig och säga att jag inte riktigt fattade att det var mig han pratade med förrän han frågade: Har du förstått?! Och snäll/dum som man är så svarade jag "JADÅ"..haha kul kul


Sen kom den tuffaste utmaningen av dem alla!!
En 4 ½ timmes paus, sittandes på en rumpa med för lite stötdämpning ;) Fy farao vad tråkigt det var. Jag var så låg så att jag somnade i soffan i lobbyn på hotellet, och lagom tills att John Blund blev riktigt skön så sparkade Bumbi igång mig igen,, upp och gå i trappor och dricka red bull för att bli pigg.
Nästa moment var nämligen uthållighet: Rodd, max antal meter på en minut!

Alla deltagare fick priser, dock ej på varken pall eller scen.. Men har man då världesn bästa coach så ordnar sig detta med bravur!! Vi skrattade hejdlöst, och fotografen skämdes inför alla tillsynes irriterade människors blickar.. Vaddå..får man inte ha lite kul??

Snyggaste tävlingsdressen hade jag iallafall, superstort tack till min sponsor Colosseum gym i Trelleborg!!



En rolig och så typisk bild från en av papperskorgarna backstage...


Viiiiila..ska jag göra nu/Desi

3 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant att kolla på vad du gjort. Jag förstår inte men det måste jag ju inte göra med allt. Grattis till placeringen. Och ett stort grattis till ditt glada humör.
Den där donnan i bakgrunden ser ut som den elaka häxan i vilken saga som helst och ni som de glada och muntra prinsessorna. Kanske hade hon spänningar ;).

Frida sa...

Nejmen, baileys!? hade kunnat vart en present ifrån mig.. du hade lätt fått lite baileys om jag vart där, helst huuunden men men baileys som baileys ;D

Anonym sa...

Måste bara säga att jag verkligen tycker du är GRYM!!!!

/Ida