tisdag, december 30, 2008

Nygammal adept

Jag fick ett mms från min adept Jeppe som nu kör en deff igen.. denna gången med mycket mer vilja och disciplin! Och genast ger det resultat!

Att deffa är inget du gör bara för skojs skull, då oftast når du inte ditt slutmål. Finns det ingen grund och tanke eller mål uppsatt bakom en diet så blir det alltid mycket svårare att hålla disciplinen. Och disciplinen tillsammans med motivationen är nyckeln till framgång- det finns inget annat enklare sätt tyvärr!
Så funderar du på att prova en diet- ha klart för dig VARFÖR du gör det, och framförallt för vems skull du gör det!
Ta hjälp av någon som vet och kan det här med kost om du känner dig osäker, chansa inte med risk för att bli sjuk.. Det är det inte värt. Jeppe som exempel hade en enorm drivkraft denna gången och gick ut väldigt hårt utan att tänka på vad han egentligen fick i sig- så är det ibland när motivationen är för stark ;) Det visade sig efter några samtal oss emellan att han låg alldeles för lågt i sitt kaloriintag- resultatet var viktnedgång, men också illamående och seghet.. Nu har vi höjt hans intag och lagt till lite kosttillskott, och han mår mycket bättre och orkar träna!

Hoppas att du hittar 7.e och 8:e rutan med Jeppe ;)

Lycka till/Desi

Inga kommentarer: