torsdag, december 18, 2008

Rysk intressekonflikt...

Denna spännande dag inleddes med att jag-vilket är ganska vanligt numera- sov alldeles för länge. Kan väl säga att jag är tacksam att sjukgymnasten ringde för att flytta min tid till imorgon, annars hade jag nog inte kommit upp..
Julbord på jobb, har aldrig sett en så lång kö till matsalen- trevligt :)

Klockan 12.00 skulle jag vara på plats hos frissan- den nye- och när jag kom in så pekade hon bara på stolen: "Sitt!" Jag lydde, och när hon började plocka efter saxar och borstar så pekade jag på mitt hår och förklarade hur jag tänkt mig att min nya frisyr skulle se ut. Varpå hon viftar med händerna och svarar "jaja, jaja"... Jag som annars brukar vara lite nervös hos frissan, kände en aaaning virvel i magen- hallå! Det är mitt hår vi pratar om!! Vaddå jaja??!
Jag fortsatte att visa var slingorna skulle sitta, vilken färg jag ville ha osv.. Men hon bara log. Och pratade på ryska till den gamla damen som satt ihopkrupen i en stol i ena hörnet.
Tre timmar senare och mycket fniss och skratt- hon var grymt rolig även om vi inte förstod varandra mer än till hälften- tog hon en rökpaus!! I salongen!! Haha.. Och roligare blir det: När hon till sist sköljt mitt hår och börjar föna det så ser jag ut såhär:


Gaah!! Nej, nej..RÖTT!! Efter förtydligande fick jag sen rätt färg- slingorna dock på fel ställe- och kunde gå därifrån. Detta efter att ha argumenterat med henne i ytterligare en kvart om varför jag skulle ha lugg- någon hon bönföll mig att låta bli.. Nytt resultat:





Summa: Jag kommer lätt att gå dit nästa gång Sara är fullbokad, vilka galna 4 timmar jag haft idag:)

Sleep tight/Desi

2 kommentarer:

Frida sa...

vart ju finfint :)

Far sa...

Haha, känns nästan som hemma då ju. :p Trots kommunikationssvårigheterna så ser det ju bra ut. Ovant med rött dock, fast juligt. :p
Sköt om dig! och krya på dig