fredag, september 26, 2008

Sammanställning toppenvecka!

Veckan iväg har varit riktigt bra! Den översteg alla mina förväntningar gällande min kost, och har hållit en bra nivå även på träningen. Har tyvärr bara lyckats genomföra ett styrkepass än så länge, men förbränningen har legat över genomsnittet, så på det hela är jag definitivt nöjd!!
Veckan har ägnats åt att jaga besväringen, insåg redan andra dagen att jag utan problem brände 1900kcal på att springa fram och tillbaka i stridsställningen, och snacka om att förena nytta med nöje :)

Igår slavade jag framför spisen och roddade matlådor- igen- inför helgens tjänstgöring.. Sviterna från förra helgens ätartävling sitter i, så för ovanlighetens skull ser jag inte fram emot förhöjt kcal-intag på lördag...men det kan ju lätt ändra sig ;) När jag väl vaknar imorgonbitti så lär jag ju vara sugen på både det ena och andra av onyttig karaktär..haha..
Nästa mätning kommer att göras i början på nästa vecka, och då har det ännu en gång gått två veckor mellan tillfällena. Känner ingen stress över det just i denna fasen, men jag antar att jag kommer att vilja köra varje vecka ju närmre tävlingen jag kommer..

Rapportering presenter från nära och kära:
  • Ultra- snabba gångstavar
  • Fett/muskel/vatten- våg
  • Kokbok för gladiatorer
  • Bok om myter inom kosten/kostupplägg
  • Resväska (Angelican fick tillbaka sin egen:)
  • Pedometer med kcal beräkning och radio
  • Fondue-set med inbjudan om invigning
  • Kesella, cashewnötter och mini morötter
  • osv, osv, osv...

Än en gång tack för att ni lagt ner energi på att hitta presenter som jag verkligen behöver!!

Kramar/Desi

4 kommentarer:

Anonym sa...

O la la vilka fin fina grejer du fått!! En sån därade våg hade jag oxå velat ha...:) Hoppas alles bra? Kanske Lobo e sugen på lite skogsmys helgen 10-12 okt? Husvagn, fiske, vandring? Kan han ju få med sig sin flytväst denne gången?:) Ha en bra helg på jobbet! Puss o Kram

Annnna (: sa...

Heej Desi ! :)
Har helt glömt att höra av mig, men är jätte sugen på att få ett nytt träningsschema. Du kan väll höra av dig när du är hemma efter helgen?
Kram Anna

FitnessDesi sa...

Louise:
Jaa, jag tror definitivt att Slobban är på G för lite camping!! Vad mysigt :)
Du kan väl ringa mig så ordnar vi med hämtning/ lämning?
Pusssssssssss

FitnessDesi sa...

Annnna:
Jag hör av mig under måndagen, så kan vi ses tisdag eller onsdag för uppföljning och nytt upplägg!