tisdag, juni 03, 2008

Mera pain..

Dagarna i Kivik har varit kanon förutom faktumet att träningstid inte existerade.. I övrigt hade vi grymt bra väder, nära till stranden, vettiga diskussioner och roligt ihopa.
Det första jag således gjorde när vi kom hem var att ta mig ner till gymet och starta upp veckan med ett benpass, allt enligt planen. Det blir alltså ingen vila imorgon eftersom jag måste hinna ta igen en dag- som sagt tidigare så är det ju det som var tanken med spridda vilodagar!

Efter gymmet åkte jag direkt till Svempa som kör över mitt bäcken ungefär en gång i månaden med ultraljud för att min rörlighet överhuvudtaget ska existera.. (Har aldrig vågat chansa på att låta bli). Talade om för honom att min nacke varit lite bråkig sedan snart en vecka tillbaka, så han avslutade med att knåda lite där med.. Kändes bra när han mjukade upp lite, men den känslan gick över i smärta igen så fort jag stelnade till. Som tur var så är det tisdag idag = tjejkväll där Theresian-världens-bästa-sjukgymnast ingår..så efter Desperate Housewives fick jag ligga 30minuter på hennes bänk- och hon var INTE snäll! Tror att det är första gången jag gråter omedvetet av smärta.. Och nu är det verkligen bara pain..

Imorgon ska jag jobba i baren igen, och jag hade liksom sett fram emot plågsamma ben-rusningar med ölbackar i trappan..men nu fasar jag för hur nacke och axlar ska kännas vid varje lyft istället! :(

Kvällsprotte-skål!/Desi

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Om du vill ha en jättebra övning för lårens framsida, kan du ju alltid hänga på en 45-kilos kärra efter cykeln och cykla en si sådär 60 mil. Bränner dödsskönt, och är helt gratis! ;-)

FitnessDesi sa...

Haha..man tackar för tipset!! Har hört att det går ett härligt spår från Blekinge till Stockholm..kanske nåt man skulle ge sig på att prova?? ;)