måndag, juni 23, 2008

Hrmpf!

När klockan blivit 23.00 igår hade jag hunnit inse allvaret i vad som höll på att hända.. Ett enormt tryck över bröstet som gjorde att jag blev alldeles darrig- eftersom jag förmodligen inte lyckades få i mig så mycket syre som behövdes- hjärtklappning och illamående fick mig att slita fram lilla sjukvårdskittet därhemma. Är inte allergisk mot något som jag känner till, men jag har haft två lindrigare anfall under loppet av sju år, så jag tyckte mig kunna känna igen symtomen. Det som gjorde mig så rädd var att denna gången gick allt så fruktansvärt snabbt...Från mitt sista inlägg igår, då jag fortfarande skojade om det, så tog det mindre än 20minuter innan vi fick köra in till akuten..Då med antihistamin i kroppen, som inte hjälpte!!
Med kli på hela kroppen och svullnader som definitivt inte längre kunde misstas för myggbett fick jag ligga i en säng medans sjuksköterskan tog alla tillbörliga tester..

Klockan 04.00 låg jag sedan äntligen i min säng igen, med lite lättare andning men med ett enormt frågetecken; Vad hände egentligen?"..

Nu är jag på jobb, känner mig ganska pigg- fortfarande mest förbryllad över natten och vad som startade denna reaktion- men det kommer nog att bli en riktigt bra vecka av det här ändå :)

Kram på er alla/Desi

7 kommentarer:

Frida sa...

stackare :(

Anonym sa...

Men usch, det där lät inget vidare. Vad hände? Allergisk reaktion mot något, eller?

FitnessDesi sa...

Ja, nog för att det var en reaktion alltid, men jag är ju inte -jo, bevisligen ändå- allergisk mot något!! Ingenting jag drack eller åt igår avviker mot normalbilden, så då är det ju jättesvårt att veta!!
Tack för omtanken :)

Frida sa...

det var ju samma förra påsken väl ? ngt du åt eller drack då också som du har käkat i helgen?

Anonym sa...

Jodå, nog tittar jag in här rätt ofta ska du veta ;p

FitnessDesi sa...

Frida: Ja, då fick jag också någon reaktion, men den satte sig ju inte på luftrören och jag fick ingen hjärtklappning, bara klåda.. Denna gången kändes det mkt läskigare! Och nej..det finns ingen likhet i matintaget..men tack för ide´n.

Johan: Naauw..gulligt av dig!

Frida sa...

aha, och du säger att jag ska ta hand om mig!!! jag får citera dig nu asså, TA HAND OM DIG!!! kan inte läkarna kolla upp det eller nå?!