lördag, juni 07, 2008

Dips!

Var hemma vid 0400 inatt, vilket såklart gjort att dagen idag blivit kort..jag tog några timmar extra till att sova.
Så dagen har inte bestått i mycket mer än prommis medLobo- varken ansträngande eller lång- och sen slappande på balkongen med samma hund.. Somnade brevid honom på hans filt i solen, verkligen kvalitetstid!!

Ryckte upp mig och tog mig ner på gymmet i stan, segt att motivera träning inomhus i denna underbara värme..men väl där kändes det skitbra! Jag var HELT ENSAM på gymmet, volymen på musiken var perfekt, bra mix på låtar..och varmt! Svettades som efter ett löppass och det kändes så jäkla gött! Körde axlar och triceps, med fokus på dips som jag körde i superset med smala push-ups... Riktigt jobbigt. Skönt dock för jag fick verkligen kontakt, något jag brukar ha problem med när det gäller triceps annars!
Körde tre övningarpå axlar med två set i varje, kändes först som att det var i minsta laget, men efter superseten med dips så var jag faktiskt ganska slut i axlarna med. Dessutom är jag fortfarande tokstel och öm sedan Theresians massage (som upprepades igår, hon säger att jag är en svår nöt..hoppas hon knäcker mig snart ;) så det krävdes inte mer för att få mig slut. Har fortfarande grym stelhet och pump nu, och det knastrar i axeln när jag sträcker på den..inget bra ljud antar jag..

Nu ska jag hoppa i duschen, sen beger jag mig till mässen igen där det idag är jubileum för flygbasjägarskolan med 160st deltagare!!

Hey hey, what can I say/Desi

1 kommentar:

Cecilia sa...

Åhh såg din bil i tidigare inlägg.. härligt köp! Min kollega har en likadan och när Anna har tagit körkort och kan köra hästarna själv vill jag också ha en cool bil ;) Ingen Volvo V40 då..haha! Ha det gott! //Cecilia