måndag, oktober 11, 2010

Bra avslut!

Vad spelar det för roll om dagen känns pissig och sugig om den slutar med pepp och leende??
Just nu förstår jag inte hur dagen kunnat kännas så tråkig och nere som den gjort.. Jag är ju glad nu?
Idag har jag gått morgonpromenad och provat att jogga i tio minuter. Det är min kropp ännu inte redo för insåg jag.. tyvärr. Kanske därför som jag sen känt mig depp??
Styrketräningen ikväll gick sådär. Jag är fan trött på skiten nu! Inte träningen, mer faktumet att jag inte kan träna som jag vill och är van vid. Jag älskar min kropp i vanliga fall, men just nu är vi inte ens vänner..

Eftermiddagen bjöd dock på ett trevligt möte med en helt (inte nu längre) främmande tjej som ringde mig i fredags och ville ses. Vi pratade lite business över en kopp kaffe och jag vill inte avslöja för mycket, men ideérna hon hade och tåget hon vill ha med mig på låter verkligen spännande!! Så vi får väl se vad det blir av det! vi ska ses igen om två veckor och fortsätta med skapandet :)

Kvällen avslutades med 90 minuters leende och fniss med en klient som bokat tid för kostupplägg, men vi pratade nog kost i max 30 minuter innan samtalet gled iväg på annat. Glad blev jag iallafall, och det ska han ha tack för!

Nu blir det lite måndagsmys i soffan, sen ska jag lägga mig tidigt och jag läääääääängtar till imorgon!! Första dagen på fyra grymma veckor på akuten :D
Nej, inte som patient.

Inga kommentarer: