söndag, september 05, 2010

SM 5:a


Jag blev sm 5:a
5:e bäst i sverige är bra!
5:a på Desi- skalan suger.

Jag tror att det kan sammanfatta känslovågorna just nu, uppåt... och neråt...
Jag kände inte den där riktiga glädjen denna gången bakom scenen, kände inte lyckoruset lika kraftigt som tidigare tävlingar. Jag kände en större prestations- jakt nu, ska väl vara så när det är SM, men samtidigt har det känts så fantastiskt bra med alla förberedelser och jag har mått kanon!
Energiflödet rubbades såklart av att coach fick förhinder samma dag som det var dags att åka och jag istället fick sällskap av en person som jag inte känner sedan tidigare som nu plötsligt skulle vara min klippa hela tävlingen igenom.. Jag vet att min mentala prestation varit högre än någonsin denna tävlingen.
Dock hade jag inte LADDAT ordentligt!
Om jag tittar på vad jag kunde ha påverkat i mitt resultat, så var det just uppladdningen som jag bör bli bättre på. Jag gjorde en bra tömning och viktnedgången sista dagarna tyder på att jag gjorde allt rätt, men jag fyllde upp försent. Den energi jag fick i mig innan tävlingen var inte tillräckligt för att klara max uthållighet i hinderbanan t.ex... vilket nu i efterhand känns som helt självklart!!!
Och därför så jävla surt på Desi- skalan..



Som vanligt tickar det redan i huvudet på mig och nya planer och upplägg formas. Men just nu är det vila som gäller. Sitter i en liten skakig bil på väg hem från Säffle och SM med godispåsen i ena handen och den andra på magen av mättnad :)

Bilder ska enligt djungeltrumman redan finnas lite här och var på facebook, annars lovar jag att lägga ut nåt här så fort jag får kopior från helgen!!

4 kommentarer:

Em Löfgren sa...

såklart trist att känna att man inte gjort allt! men fortfarande- 5:e plats är bra!! you did good!! =)

Anna sa...

Jag tycker det var duktigt av dig iaf! :)

FitnessMama sa...

Grattis grattis vännen! Vilken grym prestation!! Starkt jobbat!! Blir det DC i december?

FitnessDesi sa...

Har knappt landat in än, men måste erkänna att jag spinner lite på tanken att köra igen i december.. Det var sååå nära denna gången, och bättre än någonsin. Vill ju plocka några poäng till ;) Den som lever får se..men ja, jag ska upp igen. Nångång.