tisdag, september 07, 2010

Med glädje!!

Frukost idag i form av samma bulle som i går.. inte samma- LIKADAN! med leverpastej, såklart!!

Idag ska jag iväg och shoppa inför helgen, då liten (jag) ska bli stor (större;) och fira det hela med kalojs givetvis! Årets tema är "vad vill du bli när du blir stor?" och jag hoppas på fantasifulla kreationer :) som alltid.

I går var första dagen på lääänge som mitt kylskåp såg ut att tillhöra en vanlig dödlig, något som jag ännu inte vet om jag känner mig riktigt bekväm med.. ;)
Sanningen är att mitt vräkande avbröts igår, och det känns jävligt bra.
För det första så njuter jag knappt av godis, glass eller nåt åt det hållet, jag mår mer illa hela tiden. Jag är sugen på samma hela tiden, leverpastej, mjölk, mjölk, mjölk och bröd. Så jag har hållit mig till det. (Varför stilla ett begär som inte finns??)
För det andra så känns det inte okej att helt ursinnigt kasta bort känslan, kroppen och sinnet jag kämpat för så länge bara på några få dagar. Missförstå mig rätt; Jag har redan gått upp mina vätskekilon och en del fett med tror jag, men i rimlig mängd. Fine! Jag vill inte känna mig svullen längre!

Idag har jag fått lite bilder från SM i helgen, kommer att lägga ut dem så fort jag kan :)

Idag känns allt jäkligt bra! Ska strax knalla en runda med Lobben och sen tror jag att turen går till stan för inhandlande av grosser.
Kanske en fika när man ändå är uppe och hoppar??

Smile!

Inga kommentarer: