onsdag, augusti 13, 2008

Malta!

Dagens träning:

MP :40min
Styrka (rygg, personbästa latsdrag): 50 min
Back-intervall: 10st ca 15min

övrig tid av dagen har jag handlat- kommer att köra en nödvariant med kylväska som handbagage fullproppad med kesella i brist på annan föda första dygnet- och packat stora resväskan!

Nu ska jag kasta mig i duschen, sen åka till jobbet och direkt därifrån till Sturup!!

Ha en underbar vecka här i Svea rike!/Desi

3 kommentarer:

Anonym sa...

Brosan säger; I will die trying... Haha, finns det hopp även för honom? Ha en superb vecka på malta. Hoppas på måååånga bilder när du kommer him. Hör av dig när du är i Trelle så följer jag me o pumpar elelr powerwalkar:) POSS!

Mary sa...

Hej Desi! Det är första gången jag är inne på din blogg och tittar, efter att hört talas om den. Nu har ja skummat runt lite, och jag vill egentligen bara säga, Tack så mycket att du vill dela med dig av dina tankar. Jag tänker bla på dina kommentarer "Allt är relativt den 12 jan".Det fick mig att stanna upp, tänka en stund och ge mig en positiv känsla. Äntligen efter ha mått dåligt i drygt 8 mån och lite till. (Ja,Ja jag vet att ja är seg) Hoppas du har haft det bra på Malta. Ätit ngn risalamalta? HiHiHi

FitnessDesi sa...

Hultan: Vilken otrolig känsla det är att läsa din text och feedback till min blogg! Det känns underbart att veta att jag kan sprida glädje :)
Tack för att du läser här, och tack för att DU gör MIG glad genom dina ord. Stor kram!