torsdag, juli 02, 2009

Så lite tid

Jag har sagt det förut och säger det igen..ge mig tid NÅGON, snälla! Jag tar gärna emot upp mot 36 timmar på ett dygn för jag hinner inte med. Och då är jag ändå en ganska effektiv och disciplinerad människa :)

Veckan i Skåne försvann så snabbt så att jag hade separationsångest och ont i magen i bilen på väg därifrån. Skåne är och förblir mitt hem. Hjärtat hade födelsedagskalas och var som vanligt en av huvudattraktionerna när jag åkte hem. Vi hann även med en sväng på stan och fick en hel mysdag!

Mina dubbla pass på gymet har fungerat hyfsat bra, har verkligen försökt att lyssna på kroppen och jag hoppas att det ska ge önskat resultat. Det enda som verkar gå emot mina planer är att nackskadan gör sig påmind igen nu när jag börjar belasta ordentligt med chins. Skulle kanske ha börjat med det tidigare, men det är inte så lätt att veta så det är bara att köpa läget nu och köra på.
Sara på Colosseum hjälpte mig med en kroppsmätning (senaste var 1 månad innan tävling) och den visar på ökning i muskelmassa. Annars hade jag nog varit knäckt..haha.. Den visar såklart även på ökning i fett- det ska snart bort, och att jag ligger DÅLIGT i vätska.. Jag tycker att jag dricker hela tiden men tydligen inte så mycket som jag borde. Jag tror att jag blir lurad av alla prottar jag häller i mig över dagen?

Jag önskar att jag kunde stimulera er alla med en bild på dagsformen så att jag slipper höra tjatet, men min kamera är sönder och.. jaja, undanflykter. Ska köpa ny innan helgen hoppas jag.
Däremot har jag tagit lite kul bilder med mobilen under den gågna veckan som jag tänkte bjuda på:)
Lobo på båten ut till Karön

Frittes söta lilla påg, 7 veckor
Hjärtat med en av sina födelsedagspresenter
Hjärtat med tårtan!!
Som utomlands fast bättre- hemma!
Härliga dagar!/Desi

Inga kommentarer: