måndag, juli 20, 2009

Jobbevecka..?

Sista två dagarna på semestern är här, och jag kommer att spendera dem på Karön i baren.. fråga mig inte hur jag tänkte när jag satte upp mig på passen, men nu är det som det är. På onsdag drar mitt riktiga jobb igång igen efter fyra- alldeles för korta- semesterveckor.
Deffen vecka 1 har gått bra. Jag har inte känt något sug efter sådant jag inte bör äta, och jag har haft ordentligt med energi till att träna som vanligt, dvs köra riktigt tungt. Får väl se hur länge det funkar innan återhämtningen sackar efter.
Sitter och väntar på ett mejl från Mari som lovat kommentera på mitt kost- och träningsupplägg, skulle vara skönt att få en åsikt av henne. Hon har dock semester till imorgon så jag får väl ge mig till tåls..
Har dragit igång morgonprommisarna sakta men säkert, ligger på 30minuters promenader och bränner väl ungefär 200kcal på en tur. Känns som en lagom mjukstart för att vänja leder och fötter vid höstens promenader..

Ha en härlig dag!/Desi

5 kommentarer:

Emil Poikela sa...

Hallå Ohlsson!
Hörde att du skulle byta kompani till flygbassäk? lr var de flygbasjägarna? Leker livet fortfarande på F17? =)
// Poikela

Richard Bjuvhage sa...

Fullt ös. Får bestämma en vecka vi möts för en posedown och ser hur det går för oss båda.

FitnessDesi sa...

Poikela: Jajamen, nu är jag tillbaka på Fbassäk. Soldaterna kommer mån v32 sen blir det fullt ös :)

FitnessDesi sa...

Richard: Låter som en god idé! Kan behöva lite tips och trix.. Eller så sammanstrålar vi en ätardag och ser hur lång tid det tar innan vi spårar ur ;)

Frida sa...

thanx babe ;D det får du gärna fortsätta med ;D PUSS!