fredag, juni 19, 2009

Vilken vecka!

Veckan har susat förbi och jag kan knappt minnas att jag jobbade de två första dagarna... Jag har numera SEMESTER!! Och så skönt det är.. För första gången sedan jag började jobba på F17 så är jag ledig hela 4 veckor i sträck- även om det eventuellt blir lite extrakneg på Karön/ Lisa´s sjökrog i baren. Känns som en riktig sommar kan vara på väg :)

Jag körde mitt första pass på gymmet i måndags och jag började lugnt och metodiskt. Fick intala mig själv hela tiden att ta det med ro och inte lyfta för tungt. Det funkade jättebra och jag var stolt över mig själv ;) Hela veckans träning har varit lättare vikter med fler repetitioner för att inte komma igång för hårt och nu lääääängtar jag till nästa pass när jag ska få börja lyfta på riktigt!! Började redan denna veckan med uppladdning av kreatin för att ligga på topp.. Åh, det ska bli härligt. Har sommaren till ära för första gången i mitt liv köpt en sommarkort på lokala gymmet, som omväxling till att bara lyfta vikter på jobbet. Kan ju vara skönt att slippa åka dit på sin semester..

Idag är det midsommar och för mig väntar en fest med 200 deltagare i ett stort (ja, det måtte det vara) partytält med sill, lekar, midsommarstång, öl, snaps, grill och dans!!

och just det- jag har klippt mig:)

Puss/Desi

1 kommentar:

Frida sa...

men vart är bilden då? kan ju inte bara skriva att du klippt dig utan att visa det haha ;)