måndag, juni 22, 2009

Never back down

Jag är på ett strålande humör och jag mår så himla bra! Endorfinerna sprutar fortfarande i kroppen efter ett grymt träningspass med Anna på gymet! Suveränt tjejen, du fick mig verkligen att vilja orka liiiite till varje gång!
Idag har jag hunnit med två kvalitativa pass på gymet, lunchat i solen med grannen och suttit och läst på balkongen i det underbara vädret :) en klockren start på semestern med andra ord!


Det pågick en inre strid mellan party-Desi och tränings-Desi.. Jag är inbjuden till vinprovning för sjökrogen imorgon 08.30 och party-Desi såg genast ett utmärkt tillfälle att få slappa och mysa med vin en heldag i solen.. Vi skulle vara på Karön och det är ett underbart sommarställe! Givetvis innebar detta en omplanering av träningsupplägget denna veckan, men det kändes ganska okej.. men bara GANSKA.. eftersom tränings-Desi tyckte att det kändes som slöseri med bra träningstid..
Idag fick jag dock reda på att jag missförstått det hela, vinprovningen skall hållas på sjökrogen och inte på Karön, vilket ger mig en restid på 30min och behov av att köra bil (tåget är inget alternativ här).. genast försvann party-Desis argument och jag befinner mig nu i en lösning där jag tar mig in till staden, är social och träffar jobbar- kompisarna och tittar på när de provar vin, åker till Lok o motion och kör dagens första gympass, träffar Mari och avslutar utflykten med lunch på stan med Anna-panna!! Tränings-Desi vann och jag är helnöjd med resultatet!

Vad är väl ett glas vin mot en protte?!/Desi

Inga kommentarer: