torsdag, februari 04, 2010

Tidsmaskin?

Ibland känns det som att jag stiger upp på morgonen, går ut ur hemmet- vänder och går tillbaka in igen.. vart tar dagarna vägen?? Nyss har jag vaknat och kört till jobbet, och i nästa sekund springer jag in genom dörren för att byta om och dra till gymmet.. Tick, tack.. Jag ska sluta gnälla, tiden går fort för att jag har ett så jäkla underbart liv med världens bästa människor i!!

Träningen gick väldigt bra! Jag har fortfarande känningar i muskelfästet till höger bröst sedan innan tävlingen, vet fan inte vad jag kan göra åt det så jag gör som jag brukar; Jag ignorerar och fortsätter träna. Korkat, men sån är jag ;) Får väl ta ett snack med lämplig frivillig sjukgymnast..
Jag hoppas iallafall på grym träningsvärk i ryggen imorgon!! Jag har inte vågat köra fullt ut denna veckan utan mjukstartar lite, men det räckte tydligen för att mina triceps (två dagar senare) började lipa när vi gjorde push-ups idag:

Multitestet:
Push- ups
Sit- ups
Spänsthopp
Rygghäng statiskt från bänk
Armhäng statiskt från stång

Varje gren har en minimumtid/ antal och en maxtid/ antal som man sedan får poäng efter. Vår godkänd- nivå ligger på 175 poäng, men givetvis uppstår det alltid en mindre intern tävling på kompaniet (jag kan vara en liiiten del i det;), så istället för att nöja sig med godkänt gör vi allt för att psyka varandra att tappa koncentration och räkning, och såklart- spöa varandra i mest poäng. Idag fick jag 453 poäng och det var i starten på testet som triceps grät..
Tror att jag även fick en och en annan grabb att gråta lite när jag drog över maxtiden på rygghänget, och därmed vann den grenen stort ;)

Imorgon är jag ledig! Så himla skönt! Dagen ägnas åt träning, återtag med Mari, lite allmän fika på staun och slutligen ett sista inköp inför festen på lördag. Pust..det är en del att förbereda kan jag säga.. Men det kommer att bli fantastiskt kul!!

Natti på er/Desi

Inga kommentarer: