torsdag, februari 11, 2010

Ny energi och TÄVLING!!!

Igår däckade jag på sängen.. tvärs över med alla kläder på. Skulle bara vila lite i fem minuter..vaknade med ett ryck efter 45min istället!! Tom i huvudet, ont i huvudet och kände mig helt förvirrad- jag var ju så jäkla pigg på morgonen (vilket är otroligt för mig) så jag trodde att jag var på G liksom.. Satt och glodde en stund medans "träna-till-vilket-pris-som-helst-Ängeln på ena axeln hade en livlig diskussion med "jag-kanske-ska-ta-det-lugnt-Ängeln" på den andra. Efter att ha slösat ytterligar 20 minuter på att lyssna på de bägge rösterna konstaterade jag rakt och tydligt att lagd plan ligger. Som i trans på med träningskläder, in i bilen, ner till gymmet. TRÄNA!!!
Och vet ni vad.. det var så jäkla skönt att det är obeskrivbart!

Tack Anders för passningen i sista övningen så att jag verkligen kunde ge det där lilla extra!!

Idag hade jag inplanerad vila ffrån gymmet, och bestämde mig redan i måndags att det skulle firas med 10km i spåret... :) "Om det så är det sista jag gör". Det blev inte det sista, det blev ett eftermiddagspass, och jag slipade tiden sedan i måndags med nästan 30minuter!!! Hahaha..säger en del om tekniken..

Ikväll har vi suttit kvar på jobbet i plutonslaget och gett varandra feedback och en typ av "betyg" för det senaste halvårets prestationer. Det är alltid med lite skräckblandad förtjusning som de här sittningarna äger rum, det sista man vill är ju att få reda på att man har självinsikt noll, och att andra uppfattar en på ett helt annat sätt än vad man tror. Därför är det också så jäkla skönt när diskussionerna är över, man har fått säga vad man tycker och fått ta emot andras åsikter om sitt egna beteende. Och jag tycker att det är befriande att få erkänna att jag är mindre bra på något- så att alla andra vet att jag är medveten om det och försöker att bli bättre!! Och det är lika skönt för alla att få reda på att man verkligen är den man tror att man är..typ..och att vi trivs med varandra. Det var längesedan jag gillade att gå till jobbet så mycket som jag gjort med detta gänget!

Och bara för det vill jag utlysa en liten tävling! Vinnaren får en glass :)
Vad är det på bilden?

8 kommentarer:

Julia sa...

missade dig igår helt:(

Anders sa...

Passningen bjuder jag så gärna på, varje gång du behöver den! Det är ju sådant vi gymvänner ska finnas för, bland annat :)

Tävlingen? Jaaa... ser närmast ut som något Hulken lämnat efter sig ;)

Syster sa...

Haha! Måste vara Lobo som ätit för många gröna ärtor!

FitnessDesi sa...

Julia: Det beror inte på att du inte var uppmärksam..snarare att mitt pass var ett av de snabbaste/ kortaste i historien..Kram!

FitnessDesi sa...

Anders: Kul att du är med i tävlingen. Priset har ändrats till en helg i Lysekil i slutet på augusti, så vi får hoppas att du vinner :P

FitnessDesi sa...

Syster! SÖtaste, du vet väl att ärtor inte färgar bajset grönt... Däremot blir urinen röd efter mycket rödbetor ;)

Anonym sa...

gissar att det skulle kunna vara blind sprängdeg.. ;D

/Svensson FBS

FitnessDesi sa...

Svensson: Jag gissar att det var helgen i Lysekil som lockade- dags att börja träna mycket hinderbana redan nu isåfall!! Angående din gissning så är inte allt det man först tror..hmm..