fredag, februari 27, 2009

Min dagsform

Anonym: Jag brukar ha som regel att inte svara på anonyma kommentarer..men jag antar att du kommer att höra av dig igen senare med namn ;)

Jag är 170cm lång och på tävlingen vägde jag 58kg. Innan tävlingen hade jag aldrig provat att "bygga" upp mina muskler och äta mycket utan jag har alltid varit en av dem som "smygdeffat" året runt för att trivas med min kropp... Nu när jag genomfört en tävling så inser jag att jag måste våga tillåta mig själv att öka i vikt för att kunna bli starkare! Och det är värt varenda kilo!
Trots att alla mina slapp-jeans nu sitter som slimmat ;) Dock är det ju så att eftersom jag tränar hårt nu så är det inte bara en massa fett jag lägger på, utan även en del vätska (kreatinet) och förhoppningsvis muskler! Jag tänkte att jag skulle lägga in en bild snart på dagsformen så att alla nyfikna blir stillade...

Den enda fettmätningen jag har tillgång till nu är en Tanita- våg, den kan bara mäta fett från fot till fot, och resultatet på den säger 18% just nu, men jag tror faktiskt att den visar fel :)

Hoppas svaret var tillfredsställande/ Desi

1 kommentar:

Anonym sa...

Bara intressant och veta, hur mycket ungefär en af tjej ligger omkring i vikt på tävlingsdag kontra 3månader senare. en viktuppgång på ca 12kg, då: ca 4kg / månad utslaget. vet dock ej om du tömt och fyllt på tävlingsdag kontra nuläges vikt osv.
Anonym som kommer fortsätta vara anonym.