tisdag, november 18, 2008

Decembercupen!

Jo, Emil, tävlingen jag ska delta på är alltså decembercupen som går i Lund helgen vecka 48.. Snart!!

Kan väl sammanfatta helgen och början på veckan med att topparna är höga numera, och dalarna jäkligt djupa.. Jag går från en känsla av hopplöshet och uppgivenhet till maxprestation och jävlar-anamma på nolltid. Dessvärre funkar det likadant på andra hållet också.
Men mitt största problem just nu är att jag känner mig förbannat ensam. Ingen som har tid att träna med mig, varken morgonprommisar, gym eller posering.. Har haft kanontur och fått tag i Mari inne i stan som ställer upp med lite "proffshjälp", men hon är ju inte direkt någon som jag ringer till 22.30 en tisdagkväll bara för att berätta att jag tror att min förbränning avstannat, eller att jag känner mig slapp och "fet"..Haha..kan inte ens skriva det utan att dra på smilbanden- fet är jag ju INTE, men en känsla av fysisk otillräcklighet inför tävlingen då- med mina mått mätt- så fattar ni kanske vad jag menar..?

Jag begär inte att alla andra ska släppa sina normala liv och åtaganden för att stå vid min sida, men vissa dagar tycker jag liksom ändå att det är väl inte för mycket begärt med en extra klapp på axeln, ett hejarop på gymmet..?!

Ikväll har vi haft vår sedvanliga tisdags-tjejkväll, och jag skulle inte klara mig utan er nu!! Ni peppar och föser mig framåt utan att ens anstränga er verkar det som. Ni är där och lyssnar när jag skrattar åt mig själv eller gnäller över dagens träning, på ett sätt som gör att jag verkligen längtar efter nästa tisdag så fort vi skiljs åt.. Tack tjejer, ni är grymma och jag älskar er!!

Puss/Desi

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hejar och håller tummarna!

FitnessDesi sa...

Tack tack!! :)