lördag, september 29, 2012

Filmer DM i bänkpress

För sent insåg jag vad jag hade gett mig in på och tur var kanske det, annars hade jag inte vågat..
Igår kväll var jag på klubben för första gången och gick igenom regler för tävling och lite teknik, och idag bar det av tidigt till Ystad och DM i bänkpress :) Jag gick in på 65kg, det kändes som en lagom och rimlig vikt att starta med då jag inte visste hur det skulle kännas att ligga i tävlingsbänken..
Det kändes GRYMT bra kan jag säga!! 
Fick godkänt lyft av samtliga domare och fortsatte sedan på 70kg och vidare på 75kg. (Tänkte själv lägga mig på 67,5kg i andra lyftet, men efter två sekunders hets från klubben så valde jag 70kg. Och det är jag riktigt glad över nu!!)


 Första tävlingslyftet: 65kg

70kg

75kg
 


Med 75kg delade jag tyngsta lyft på damsidan med en annan tjej, men då hon vägde lite mindre än jag så fick jag nöja mig med silverplaketten, och kommer jag att ”NÖJA” mig med länge! 
Utöver detta fick vi dessutom pris för bästa lag OCH: Jag fick pris för bästa prestation!! Av alla grymma atleter där så tyckte man att jag utmärkt mig mest som gått in på min första tävling och satt tre rena lyft med bra ökning! Sjukt stolt :D 

 

4 kommentarer:

Anita Löfstedt sa...

Stort grattis :) avis ? ja en aning :) har persat på 66 kg men är på väg till 70 kg innan nyår ,,,

FitnessDesi sa...

Tack!!
Då ligger du ju inte långt efter, håller tummarna för att du sätter 70kg innan jul så kan du sikta på 75kg innan nyår ;)

Jojjo sa...

Grymt Desi
All lycka !!!

FitnessDesi sa...

Tack Jojjo! Precis den energi-boost jag behövde efter SM faktiskt.. :)