tisdag, juli 31, 2012

Sista veckan

Tiden går så jäkla snabbt! Helt plötsligt är jag inne på sista veckan innan tävling, sista veckan innan det är dags att gå tillbaka till jobb och sista veckan innan Vargen blir  min på riktigt och hösten drar igång med dunder och brak! Vart tog tiden vägen? Vart tog sommaren vägen??

På torsdag är det även sista återbesöket hos kiropraktor inför SM, och jag är så nervös att jag mår illa.. Jag vet hur det känts de senaste veckorna, framförallt de tillfällen då jag försökt mig på rodden. Jag vet också att en justering av henne kan dra på mig onödigt mycket vätska och irritation, samtidigt som det kan bli nödvändigt för att jag ska kunna tävla alls.
Ibland är jag så förbannat less på min kropp!! Att motivera mig själv att fortsätta driva diet och deff, samtidigt som jag inte kan påverka utgången av torsdagens kommande möte gör mig galen. Mer eller mindre.

Hinderbanan SM 2011, ett moment man nu bytt mot rodden..

Idag ska jag till jobb och förbereda för uppstarten som kommer att vara här snabbare än jag anar, och sedan givetvis dagens träning; Både förbränning och styrka. Axlar på schemat och det är jag tacksam för, det är fortfarande ett av min favoritpass!!

2 kommentarer:

Isbjörnen sa...

Hur det än går(förmodligen bra!) och vad som än händer på mötet så kan du alltid vara stolt över ditt slit trots skador och motgångar. Det hade jag varit.
Jag blir imponerad, och det är inte många som imponerar på mig...
Lycka till!

FitnessDesi sa...

Taaack.. Söt ;)