onsdag, november 21, 2012

Träningsvärk och PB :)

Jag vilade i söndags efter en grym träningsvecka! Inget är så skönt som en välförtjänt och planerad vilodag. Men nu låg jag inte på soffan hela dagen utan använde den givetvis till att göra annat jag inte hunnit med under veckan. Hundträning stod högst på listan, och Vargen fick inte mindre än fyra timmar på klubben med de andra vilddjuren.. Välbehövt!!
Efter det förberedde jag matlådor för veckan och SEN slappade jag i soffan med en påse godis :)

Vargen på lunchpromenad
Nytt spännande paket från MMSports!!

 Måndagsträningen gick mycket bra, axlar stod på schemat och jag kan bara inte tröttna på denna muskelgrupp!! Efter axlarna genomfördes 50 minuters crossfit inkluderat uppvärmning och stretch. Så jävla skönt!
Igår körde jag igenom benen, hade ont om tid då jag fick stanna längre på jobb än planerat och dessutom hade bokat ett IW pass senare. Detta gav mig ett fönster på 35 min och innan jag började kände jag mig stressad och lite uppgiven.. Bestämde mig för att superseta mina övningar och vila kort mellan seten. Det funkade!! Svetten lackade och benen kved- och efter 45minuter på IW:n gnydde de inte mindre ;) Idag har jag skuttat med go träningvärk alla fyra trappor på jobb..

Igår kväll kom dessutom en ny släng av träningsvärken från LÖRDAGENS bänkpass!! Körde negativ bänk med nytt PB på 95kg vilket var en fantastisk känsla! Syftet är såklart att bygga styrka och stabilitet i den sänkande fasen av momentet. I söndags var träningsvärken i bröstet påtaglig och igår kom alltså nästa sväng..i latsen! Jo, tung bänk påverkar latsen, och de gör oooont!! Tur att jag inte ska köra rygg förrän på fredag hahaha...

Kvällsmål; Casein pudding av Body Science.. MUMS!!

Inga kommentarer: